Romaner


Den dag Bitte blev bæredygtigDet er den varmeste juli nogensinde. Verden brænder. Bitte sidder i sin have og sveder. Hun synes, at nogen burde gøre noget for klimaet. Måske især hendes nabo. Bitte beslutter sig for at begynde med sig selv. De gode intentioner løber løbsk, og det går hårdt ud over Bittes omgivelser.


Den dag Bitte blev bæredygtig er en lille roman om et menneskes store forsøg på at gøre alting rigtigt i kampen mod klimaforandringerne.


Køb bogen lige her"Den dag Bitte blev bæredygtig er først og fremmest sjov, lagkagesjov og vi-griner-af-hykleren-sjov, men måske er det også en fortælling om, hvorfor vi ikke allesammen forlængst er blevet bæredygtige"

Bogvægten.dk


No. 54I en smal gade i det indre Paris ligger No. 54. Her hersker kaos. På anden og femte etage huserer Qualipôle, en virksomhed hvis medarbejdere kryber sammen i køkkenet, når chefen, Madame D, raser. I en hverdag præget af kassettebånd og fax-maskiner lærer hovedpersonen Meth langsomt at overleve i en storbytilværelse, hvor kun de stærkeste har en plads.


No. 54 udkom på Byens Forlag i 2018. 


"En let lille sag, der fanger opmærksomheden med sine korte og samtidig skarpe og af og til barokke parisiske billeder." Litteratursiden.dk


“Velfortalt, tragikomisk, stram og skæv – som når franske film er bedst." Bausagerbooks.dk


Køb bogen lige her

Vil ikke forstyrresEn boksetime. En by. En Bibi, der bare ikke vil forsvinde fra Annes perfekte ægteskab med Anders. Vil ikke forstyrres er en fortælling om bedrag og om et par, der prøver at redde stumperne ved at flytte til Paris. 


Vil ikke forstyrres udkom på Byens Forlag i 2017. 


"Vil ikke forstyrres er en underholdende desperadoroman, der på en fin og humoristisk måde afsøger grænsen for, hvad et menneske kan og bør acceptere i kærlighedens navn.”  Morsø Folkeblad


"

"Mette Reinhardt Jakobsen skriver ikke dårligt [men] læsningen humper afsted som på et punkteret hjul."  Berlingske (og to stjerner)


Køb bogen lige her
Farmerhjerte


Bogholderen Mona forsøger at komme sig efter et brutalt brud med sin kæreste, rigmandssønnen Theis, som er fast forsidestof i sladderbladene.


For at slippe væk fra storbyen, pressen og sit følelsesmæssige nederlag drager Mona lidt tilfældigt i eksil hos Claus, der er 10. generations landmand på Bredstensgaard i provinsen. Men Monas ankomst forstyrrer i den grad den landlige idyl.


Farmerhjerte (som egentlig hed Farmerdating, men websitet af samme navn nedlagde forbud!) er min debutroman fra 2014.


"En lille letlæst bog, som blandt andet indeholder kringle med og uden sukat, en ond nabokone, biluheld, dødsfald og utroskab." Litteratursiden.dk


"Kort, letlæst og skrevet i en underfundig, humoristisk tone [...] en roman om at elske for meget og glemme at elske sig selv."  Fra Lektørudtalelsen


Den er udsolgt fra forlaget - men jeg har enkelte eksemplarer stående derhjemme. Så skriv eller ring, hvis du meget gerne vil have fat i den.